Dečije Sobe: Ideje i Realizacija

Mnogi od nas, koji imaju malu kuću i imaju manje spavaće sobe imaju dilemu kako spojiti lepo uređenje sa malom kvadraturom. To često može značiti da deca moraju deliti spavaću sobu. Neki roditelji smatraju da je u ranoj dobi dece i nužno da dele sobu kako bi se naučili vrednostima i poštovanju jedno drugog. Bez obzira na razlog, uklopiti dva deteta sa stvarima i igračkama u jednoj sobi nije jednostavno. Kako pronaći prostor za spavanje i igranje? Odgovor je u dobroj organizaciji. Zajednički ormar, prostor za igranje i kreveti u maloj kvadraturi moraju biti na pravom mestu kako soba nebi bila prenatrpana.

4a681a065bbc5c7a0016b88da5b493a0

Imate troje dece a malu sobu? evo odlične ideje za aranžiranje kreveta… Evo pogledajte naš izbor i kako smo to sve spojili za troje dece.

img50o

Evo druge opcije za dizajn…! Obratite pažnju kako svaka devojčica ima svoj poster i unikatan dizajn kreveta.

20-awesome-shared-bedroom-ideas-for-your-kids-20-640x480

Pogledajte naredni dizajn sobe za male dečake sa kojom ćete njihov mali um navoditi da zavole učenje i knjige, kao i svemir sa predivnim lusterom sa planetama.

boys-bedroom-front

Imate veoma malen prostor i želite da spojite krevet i gardarober. Donosimo Vam jednu veoma neobičnu ali veoma interesantnu ideju dizajna kreveta Vaše dece i gardarobera. Morate priznati da ste oduševljeni uštedom njihovog prostora i time što ćete ih navesti da čim krenu na spavanje slože svoju robu ispod kreveta uredno.

dec-room-atticspace3-435

Dozvolite deci da naprave paradoks boja u svojoj sobi. Neka svaka uredi i ukrasi svoj deo sobe bojom kosu voli. Dizajn je veoma simpatičan i sigurno će se svideti Vašem detetu što sme da učestvuje u uređenju svojih pola sobe.

0f09df25a423531be7af8cdd53a7b044

Nadamo se da smo Vam pomogli sa ovih naših par idejica oko uređenja sobe za Vašu decu. Pratite nas i dalje i saznajte više iz našeg popularnog magazina.